tisdag 13 augusti 2013

Clara Lidström - Underbara Clara - vintagepimp och hemmafix

Clara Lidström - Underbara Clara - vintagepimp och hemmafix

Bloggaren Clara Lindström som pyssel- och livsstilsbloggar på underbaraclara har samlat några av sina bästa tips i en bok. Lite textilt, bl a lapptäcke av gamla kökshanddukar, lite recept, av typen nässelsoppa, mazarinkaka och lavendelskorpor, lite andra typer av pyssel och en del åsikter om saker och ting.

http://www.underbaraclaras.com/

I boken tipsar hon om hur man fyndar på loppis och visar sina bästa vintageklänningar. En hel del av de "loppisfynd" hon visar är saker som är relativt eftertraktade på loppis. Gamla sockerlådor brukar t ex kosta ett par hundralappar (på de auktioner jag besöker). Även de serviser hon visar brukar vara eftertraktade och loppisinnehavarna brukar veta vad saker och ting ska kosta numera.

Boken ger ett lite blandat intryck på mig. Jag gillar hennes anspråkslöshet "back to basic" och motvilja mot att renovera sönder hus med t ex nya kök, men får inte särskilt mycket nya idéer från boken. Den innehåller mest sådant som jag redan vet. Det är möjligt att en yngre läsare (Clara själv är i 25-års åldern) kan ha större utbyte av den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar